Stire

Trei baluri ?ntr-unul singur

03.11.2008 ⋅ 0 comentarii

Grupul Şcolar Industrial „Aurel Vlaicu“

A fost primul care a deschis vineri seara, seria celor trei baluri ale bobocilor. De la ora 19.00 în clubul Space de pe ştrand, bobocii pregătiţi de profesoarele Alina Popescu, Maria Cornea, Daniela Andra, Viorica Dugacicu, Milica Mihuţa, Marina Bocşa, Emanuela Dome şi Carmen Pârjol, au oferit o seară de neuitat celor prezenţi în sală. Printre probele care au stârnit hohote de râs, s-au numărat aceea în care băiatul din fiecare pereche a fost, mai mult forţat, să facă o declaraţie de dragoste partenerei, folosind cuvinte date şi mâncând o lămâie, dar şi proba în care a fost pusă la încercare dexteritatea aceloraşi băieţi: legaţi fiind unii de alţii cu o funie de care se trăgea în lateral, trebuiau să arunce bile în coşul ţinut de către fete. Bobocii s-au mai întrecut şi în probele de dans: Rock and Roll, Salsa şi Vals, coregrafia fiind semnată Teo Ciuciu. La final, titlul de Miss şi Mister Boboc a fost adjudecat de către Lorena Irimia şi Florin Wenţel. Au mai primit premii şi bobocii Andrei Lupaşcu, Adrian Igreţ, Amalia Aslău, Adrian Ardelean, Adriana Ghiran, Simona Szabo, Paul Rotaru şi Dia Grigoraş.

Colegiul Naţional „Elena Ghiba Birta“

Ca orice colegiu naţional care se respectă, şi îşi permite, cei de la „Ghiba Birta“ au reuşit să transforme balul bobocilor într-o piesă de teatru. Şi unde se putea desfăşura această piesă, dacă nu... la teatru. Prezentatorul a fost pe măsura aşteptărilor, probabil şi a renumeraţiei, în persoana cunoscutului actor de seriale de televiziune, Emil Dumitrache. Întreg balul s-a desfăşurat sub imperiul eleganţei şi al originalităţii organizatorilor. Tema balului a fost „şah mat, alb şi negru“, toţi cei prezenţi având dificila misiune de a-i găsi pe rege şi regină, care lipseau din piesele de şah. La final, după îndelungi probe şi deliberări, juriul a găsit perechea regală, care era formată din bobocii Vlad Roşca şi Rebeca Şoaită.

Liceul Teoretic „Adam Muller Guttenbrunn“

În prezentarea talentatului actor arădean, Zoli Lovaş, „nemţii“ de la „A.M.Guttenbrunn“ s-au distrat de minune în clubul Moskeea din Aradul Nou. Deşi nemţii sunt cunoscuţi ca fiind o naţie mai sobră, directorul liceului, Michael Szelner, ne contrazice: „Nemţii s-au împăcat dintotdeauna foarte bine cu balurile. Toată viaţa lor a fost un bal“. Acest lucru ne-a fost demonstrat şi de către boboci, care s-au întrecut în mai multe probe: Karaoke, întrebări de cultură generală, dansuri de genul Rock and Roll, Polca, Vals, Fox şi îndemânare. La final, Miss şi Mister Boboc au fost aleşi Raluca Diaconu şi Tudor Andreica. Au mai fost premiaţi şi bobocii: Patricia Mureşan, Norbert Angele, Cristian Dehelean, Isabela Păştean, Andrei Enache, Eveline Vârteci, Iordan Dumbra, Georgiana Trâuşan, Dan Jula şi Raluca Rotz.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Adrian Cotuna ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro