Stire

Lipova - Şi-au desemnat bobocii

03.11.2008 ⋅ 0 comentarii

Cele două licee din Lipova – „Athanasie Marienescu” şi „Sever Bocu” şi-au desemnat, la diferenţă de o săptămână, câştigătorii Balului Bobocilor.

În cadrul unor programe ce au durat câteva ore bune, juriul a avut o misiune destul de grea, toţi cei ce au urcat pe scenă, arătând reale calităţi în dans, probe de aptitudine şi creaţie. După ce în urmă cu o săptămână au concurat bobocii de la „Athanasie Marienescu”, la finele săptămânii trecute a venit rândul celor de la „Sever Bocu” să lupte pentru titlurile de „miss” şi „mister”. Elementele comune ale celor două întreceri au fost date de  buna dispoziţie, dar şi de dorinţa participanţilor de a demonstra că merită să câştige. Una peste alta să spunem că toţi participanţii au fost câştigători – chiar dacă nu s-au întors acasă cu titlul mult râvnit.

Prezent la ambele manifestări, în calitate de membru al juriului, viceprimarul Viorel Suciu a concluzionat: „Au fost două manifestări reuşite, în care candidaţii au dat ce au avut mai bun în ei. Consider că toţi au fost câştigători – întrucât au reuşit să facă spectacole gustate de publicul prezent. Mă bucur că la una dintre manifestări a fost alături de noi şi inspectorul general şcolar, Marius Gondor. Au fost două întreceri spectaculoase, pe care cei prezenţi le-au apreciat”.

Balul celor de la „Sever Bocu” a adus pe scenă cinci perechi, iar titlurile de „miss” şi „mister” au revenit Dianei Vuculescu şi lui Marius Juvun.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Răzvan Creţu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro