Stire

Altfel de ocupaţii ?n timpul liber

03.11.2008 ⋅ 0 comentarii

Tinerii vor avea, începând cu această perioadă şi alte posibilităţi de petrecere a timpul liber, nu neapărat la cinematografe, cluburi şi cafenele. Astfel, Asociaţia Millennium Center pune la dispoziţia tuturor tinerilor doritori, un proiect intitulat „Altfel de timp liber”, elaborat cu sprijinul Agenţie Naţionale pentru Sprijinirea Iniţiativelor Tinerilor. Obiectivul general al acestui proiect este cel de a promova şi alte alternative constructive de petrecere a timpului liber. Un prim pas, în susţinerea acestei idei, a fost implementarea proiectului în Arad, unde tinerii s-au arătat foarte receptivi. Astfel, mai mult de 110 alternative de petrecere a timpului şi peste 70 de structuri şi organizaţii diferite au fost introduse în Arad.

Începând cu această perioadă, tinerii vor beneficia de informaţii şi activităţi cum ar fi realizarea strategiilor de voluntariat în organizaţii nonguvernamentale, arte plastice -  sculptură, pictură, muzică, spectacole şi festivaluri, artă decorativă, artă vestimentară, cultură, hobby, jurnalistică, muzee şi galerii, alpinism, arte marţiale, culturism, tenis, box, baschet, auto-moto, dans, sporturi acvatice, gimnastică, karting, precum şi alte sporturi şi oportunităţi de petrecere a timpului liber.

„Acest proiect doreşte să ofere o alternativă de petrecere a timpului liber prin activităţi fizice, spirituale, artistice, intelectuale şi de voluntariat. Acest proiect este pentru cei ce sunt interesaţi şi de altfel de activităţi, dar care nu beneficiază de informaţii concrete, alternative”, susţine Sorin Victor Roman, coordonatorul proiectului din Arad. Nu numai educativ, proiectul are şi o latură socială, prevăzută cu testarea gratuită a activităţilor introduse de către voluntari.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Roxana Rusu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro