Stire

?Decalog? din nou ?n deplasare

04.11.2008 ⋅ 0 comentarii

Unul dintre cele mai inedite spectacole ale Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad – „Decalog”, se joacă în această seară de la orele 19 pe scena Teatrului de Comedie Bucureşti.

„Decalog“  este o producţie originală a regizorului Laurian Oniga – cel care a conceput şi scenariul – o producţie care se pliază perfect pe această perioadă tumultoasă a campaniei electorale. Un spectacol nonverbal, bazat pe pantomimă şi step, un spectacol a cărei problematică se concentrează în jurul următoarelor întrebări: – Ce suntem dispuşi să încălcăm de dragul puterii?; La ce compromisuri suntem în stare să ajungem doar pentru a accede la putere?; Pe cine ignorăm (voit sau nu) în această luptă acerbă?; Unde rămân preceptele morale care ar trebui să ne conducă în viaţă?

Sunt doar câteva din marile dileme aduse în prim-plan de spectacolul lui Laurian Oniga. Acesta poate fi motivul pentru care „Decalog” s-a bucurat de succes nu doar în ţară, ci şi în străinătate, fiind invitat să evolueze pe scenele teatrelor din Ungaria, Germania, Israel şi cel mai recent din Elveţia.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: C.L. ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro