Stire

Accident ?n lanţ din cauza unui indicator mascat

04.11.2008 ⋅ 0 comentarii

Trafic blocat ieri dimineaţă pe străzile George Coşbuc şi Vicenţiu Babeş, unde o maşină a ajuns cu roţile în sus, iar alte trei autoturisme au fost grav avariate. Totul s-a petrecut din cauza unui indicator care din cauza copacilor nu a fost văzut la timp de un şofer din  Vrancea.

Accidentul în lanţ s-a produs ieri dimineaţă, în jurul orei 7.30, la intersecţia străzilor George Coşbuc cu Vicenţiu Babeş. Şoferul unui autoturism marca Fiat, înmatriculat în Italia, se venea dinspre Piaţa Mihai Viteazul, când, din cauza unui pom, bărbatul nu a observat indicatorul STOP, care arăta că trebuie să oprească şi să acorde prioritate. Acesta a apărut brusc în mijlocul intersecţiei, unde de pe strada Vicenţiu Babeş venea un autoturism marca Opel, condus de o femeie. Şoferiţa a încercat să evite impactul, însă a fost acroşată de Fiat, lovind o maşină marca Dacia, care staţiona parcată pe marginea drumului. În urma ciocnirilor, Opelul a ajuns cu roţile în sus, la câţiva zeci de metri de intersecţie.

Şoferul autoturismului Fiat locuieşte în Italia şi se află în Arad pentru petrecerea concediului. Când a văzut grozăvia a sărit din maşină pentru a o elibera pe şoferiţa prinsă în autoturismul răsturnat, de frica izbucnirii unui incendiu. 

Traficul în zonă a fost paralizat timp de mai bine de o jumătate de oră. Chiar şi după ce circulaţia a fost deblocată, şoferii au avut de aşteptat în cozi infernale, circulându-se pe un singur sens de mers, până când maşinile avariate au fost ridicate de pe carosabil.

Poliţiştii vor continua cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului şi totodată de a stabili cine se face vinovat de producerea acestuia.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca Barbură ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro