Stire

Trenurile fac o pauză de şase ore

05.11.2008 ⋅ 0 comentarii

Circulaţia trenurilor de călători şi de marfă va fi întreruptă, timp de şase ore, vineri. Directorii de la CFR Călători şi CFR Infrastructură nu s-au înţeles cu sindicaliştii la negocierile de ieri, astfel că vineri, între între 7.00 şi 13.00, circulaţia feroviară va fi oprită, în semn de protest.

În urma întâlnirii cu reprezentanţii Ministerului Transporturilor, sindicaliştii nu au primit promisiuni pentru aprobarea bugetelor celor două companii. De aceea, ameninţă cu întreruperea activităţii, pe termen nelimitat, data nefiind încă fixată.

„Hotărârea de a face grevă a fost luată în comitetul director al Fedaraţiei de la Bucureşti. Astfel că, dacă nu intervine nimic şi nu obţinem nimic din ceea ce am cerut vom face grevă timp de şase ore, poate că va ţine chiar mai mult. Principala problemă este faptul că noi nu avem bugete, nu avem bani şi s-ar putea ca pe lunile noiembrie şi decembrie să nu se poată plăti nici salariile. Nu avem bani nici de investiţii. Nu se mai investeşte nici un ban în căile ferate. S-ar putea întâmpla catastrofe. Va fi neplăcut pentru călători să aştepte şase ore în tren. Tocmai de aceea e bine că sunt anunţaţi, ca să aleagă altă     zi pentru deplasări”, ne-a declarat Marian Epure, preşedintele Sindicatului Liber Mişcare Comercial,  Filiala Arad.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Nadia Bodran ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro