Stire

Polarisul e pregătit pentru lupta cu nămeţii

05.11.2008 ⋅ 0 comentarii

Tone de sare, mii de metri cubi de nisip, zeci de utilaje şi muncitori sunt pregătite de către SC Polaris M Holding pentru lupta cu zăpada din această iarnă.

Pentru că la sfârşitul lunii se anunţă începerea iernii, societatea s-a pregătit din timp cu 63 de utilaje, o sută de muncitori necalificaţi, 56 de şoferi şi 20 de angajaţi în vederea coordonării, controlului şi verificării. De asemenea, este amenajat şi un dispecerat de urgenţă, care va funcţiona non-stop.

Toate mesajele primate sau transmise la numerele de telefon 0257.219300 şi 0728.281730 se vor înregistra şi se vor lua cât mai repede măsurile necesare. „Pentru  perioada 2008-2009, societatea s-a pregătiti cu toate cele necesare de la utilaje noi şi până la materialul antiderapant. Avem 11 pluguri noi, patru suprastructuri pentru împrăştiat materialul antiderapant. Anul acesta  plugurile sunt prevăzute cu bandă de cauciuc pentru a nu distruge carosabilul”, a spus Monica Jitaru, managerul SC Polaris M Holding SRL.

Societatea va interveni şi în acest an pentru asigurarea circulaţiei pe timp de iarnă (combaterea poleiului, deszăpezire, curăţare guri de scurgere la canalizare a apei meteorice) pe un număr de 151 de străzi din municipiu.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Claudia Untaru ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro