Stire

Aradul ar putea avea pieţe volante

21.11.2008 ⋅ 0 comentarii

O parte dintre cartierele arădene ar putea avea pieţe volante. Momentan, totul este la stadiul de discuţie.

Daniela Sabău, director TOP, afirmă că s-a vorbit în urmă cu câteva luni despre amplasarea lor în zonele în care nu există o piaţă permanentă. Mai mult de atât, la întâlnirea cetăţenească din Aradul Nou, viceprimarul Ovidiu Marian le-a promis celor care s-au plâns că nu au de unde să îşi cumpere zarzavaturi la o astfel de piaţă. „Putem să facem o piaţă volantă în apropierea magazinului Lanţul, care va funcţiona atât cât va fi necesar. Se vor pune tarabe dimineaţa şi seara se vor lua”, declară viceprimarul.

Acesta mai afirmă că Aradul Nou nu este singurul cartier, care ar avea nevoie ce acest gen de piaţă.  Totuşi, reprezentanţii de la TOP consideră că municipiul ar avea mai mare nevoie de pieţe permanente. „S-a discutat despre amplasarea pieţelor volante în câteva cartiere, cum ar fi Aradul Nou, Gai şi Bujac, dar şi în alte zone unde chiar este nevoie. În Gai şi Bujac nu cred că are rost, deoarece oamenii locuiesc la case şi au în grădină zarzavaturi. Oricum şi o piaţă volantă are nevoie de aceleaşi norme de funcţionare ca şi cele permanente. Cred că până la urmă aceste pieţe volante vor deveni permanente”, afirmă Daniela Sabău.

Până una, alta, oamenii care au solicitat o piaţă în zona în care locuiesc pot să stea liniştiţi, deoarece aleşii locali dezbat această problemă.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Claudia Untaru ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro