Stire

Administraţia de Drumuri şi Poduri va fi desfiinţată

25.11.2008 ⋅ 0 comentarii

* Personalul societăţii va fi preluat de CJA

Administraţia de Drumuri şi Poduri a Judeţului Arad va fi desfiinţată. Societatea se va transforma într-o direcţie, care va funcţiona în subordinea Consiliul Judeţean. Astfel că angajaţii societăţii vor fi preluaţi în subordinea CJA. Şi cei trei directori ai societăţii vor luaţi în primire la Consiliul Judeţean, însă pe funcţii de consilieri de specialitate, fiecare pe domeniul care îi corespunde.

Din informaţiile noastre, hotărârea va fi luată în şedinţa de consiliu judeţean de săptămâna aceasta şi va intra în vigoare începând cu data de 1 ianuarie 2009. Atunci, personalul din cadrul Administraţiei de Drumuri şi Poduri va fi preluat prin transfer în cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Judeţean, iar salariile acestuia va corespunde anexelor de salarizare ale CJA.

Deoarece în aparatul de specialitate al CJA nu există posturi pe funcţie publică de conducere vacante cu atribuţii specifice în domeniul construcţiilor de drumuri şi poduri, funcţionarii publici de conducere din cadrul Administraţiei de Drumuri, respectiv directorul executiv, directorii executivi adjuncţi, şi şeful de serviciu pot opta pentru transfer în interesul serviciului pe funcţii publice de execuţie, vacante,  de consilier clasa I, grad profesional superior, treapta de salarizare I, înfiinţate în aparatul de specialitate al Consiliului Judeţean sau să participe la examenul organizat de Consiliul Judeţean, pentru ocuparea postului vacant de şef de serviciu.

Postul de şef serviciu va fi ocupat printr-un examen, ce va fi organizat în conformitate cu Legea Privind Statul funcţionarului public. Momentan, Administraţia de Drumuri şi Poduri are aproape 40 de angajaţi.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Nadia Bodran ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro