Stire

Săptăm?na Europeană a Tineretului a dat curs unor propuneri de interes

26.11.2008 ⋅ 0 comentarii

Beneficiarii proiectului întocmesc raport de recomandări

În cadrul Săptămânii Europene a Tineretului, reprezentanţii din cadrul Asociaţiei Millennium Center au prezentat un raport ce conţine recomandările beneficiarilor programelor de tineret reprezentate la întâlnirea ce a avut loc la Bruxelles. Recomandările au fost pregătite pe baza experienţei participanţilor reprezentând de asemenea, proiectele premiate ca bune practici în domeniu.

Sorin Victor Roman, din partea României, a fost raportor pe Programul Tineret în Acţiune şi reprezentant al proiectului „Cultural Clusters – to be discovered“. Acest proiect a fost nominalizat din partea României ca proiect de bună practică şi a fost realizat în cadrul Asociaţiei Millennium Center Arad. „Recomandările au fost adresate şi prezentate Comisiei Europene, Directoratului General pentru Educaţie şi Cultură, în cadrul întâlnirii cu parlamentarii europeni şi cu domnul Jan Figel, Comisarul European pentru Educaţie, Formare, Cultură şi Tineret“, a declarat Sorin Victor Roman, coordonatorul proiectului.

Astfel, pentru creşterea numărului de participanţi implicaţi în proiecte, raportorii au propus elaborarea unui ghid electronic/interactiv accesibil pentru programul Tineret în Acţiune, a unei baze de date cu rezultatele proiectelor deja desfăşurate şi realizarea unei legături dintre acestea şi pagina web de start în vederea garantării valorizării rezultatelor şi schimbului de bune practice. De asemenea, în baza acestui raport a fost discutată şi o solicitare de creştere a bugetului pentru program air Comisia Europeană poate asista la elaborarea unor programe în scopul creşterii calităţii şi eficienţei acestora.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Săptămâna Europeană a Tineretului a dat curs unor propuneri de interes ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro