Stire

Sute de blugi, poşete şi pantofi contrafăcuţi, confiscate de poliţişti

27.11.2008 ⋅ 0 comentarii

Ofiţerii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Arad au depistat şi confiscat dintr-unul dintre cele mai mari complexe comerciale din Arad, mai multe produse care păreau a fi Versace, Dolce Gabbana, Gucci sau Prada, însă acestea erau contrafăcute.

În baza unor informaţii pe care poliţiştii le aveau, aceştia au organizat o acţiune la o societate comercială din Arad, unde au găsit, aşezate frumos pentru vânzare, mai multe produse care purtau însemnele unor mărci consacrate, însă, nu aveau şi elementele de siguranţă a unor produse originale.

„Poliţiştii au  ridicat în vederea continuării cercetărilor, zeci de produse de îmbrăcăminte purtând însemnele mărcilor Versace, Dolce Cabbana, Gucci, precum şi produse de încălţăminte şi marochinărie purtând însemnele mărcilor Prada, Gucci şi Versace. Contravaloarea produselor confiscate şi care urmează a fi expertizate este de cca. 13.310 lei, preţuri afişate în raft”, a declarat inspector principal Camelia Tuduce, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Poliţiei Judeţean Arad.

Anchetatorii vor continua cercetările pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere şi comercializare de produse contrafăcute, urmând să se afle şi provenienţa acestor mărfuri.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca Barbură ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro