Stire

T?rnova merită mai mult

28.11.2008 ⋅ 0 comentarii

Dezvoltarea comunei  Târnova a stagnat ani buni din cauza unei administraţii locale iresponsabile, pusă doar pe afaceri şi ilegalităţi. Scandalurile ce au marcat persoana primarului Florin Farcaşiu de-a lungul anilor sunt arhicunoscute, acesta fiind acuzat în repetate rânduri de mai multe ilegalităţi.

Mai mult, Curtea de Conturi a descoperit în primăvara acestui an o serie de nereguli în activitatea primarului Farcaşiu, iar măsurile, împotriva acestuia urmează a fi luate. Efectuarea studiilor universitare pe bani publici, atribuirea unor contracte pe sume mari de bani, fără organizarea licitaţiilor (prevăzute de lege), conducerea unui autoturism cu numere false – sunt doar câteva dintre abuzurile de care este acuzat primarul Florin Farcaşiu.

„Acest primar nu a făcut mare lucru pentru comuna noastră, deşi este primar de 18 ani. Probabil că oamenii nu au avut un candidat mai bun pe care să-l voteze, de aia a rămas tot el”

– spune un locuitor din Drauţ, sat aparţinător al comunei Târnova. Pentru ca această comună să îşi poată continua dezvoltarea, este necesar ca „gaşca” liberală, din jurul primarului să fie spartă.

Din acest motiv este important ca locuitorii Târnovei să nu fie înşelaţi de candidaţii Partidului Naţional Liberal, susţinuţi de primarul Florin Farcaşiu. Alegerile parlamentare de duminică, 30 noiembrie pot face ca dezvoltarea întregii comune să nu se oprească în loc, aşa cum se va întâmpla în cazul unei guvernări liberale.

Din surse demne de încredere am aflat că Florin Farcaşiu a însoţit în acestă campanie electorală atât candidaţii PNL cât şi pe cei ai altui partid, jucând practic la două capete. Locuitorii comunei nu s-au arătat prea încântaţi de gestul primarului. Guvernarea actuală nu a adus, aşa cum promisese Farcaşiu în campania elecorală din vara acestui an, prea multe schimbări în bine, semn că promisiunile nu pot fi onorate la nivelul promisiunilor făcute. Aceasta este dovada faptului că minciuna are picioare scurte, iar „vrăjelile” primarului Farcaşiu nu mai pot prosti pe nimeni. A venit momentul ca duminică 30, noiembrie, Târnova să arate că a scăpat de mantia „galbenă” şi să dea semnalul trezirii comunei la realitate. 

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Glasul_Aradului ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro