Stire

Şofer de TIR ?mpuşcat pe centură

29.11.2008 ⋅ 0 comentarii

Un şofer de TIR care venea din Franţa a fost împuşcat cu pistol cu gloanţe de cauciuc de trei ori, de către persoane deocamdată neidentificate. Bărbatul, care a sunat imediat la 112 pentru a cere ajutor, şi-a schimbat de mai multe ori varianta în faţa anchetatorilor.

Incindetul s-a petrecut pe şoseaua de centură a Aradului, în dreptul barierei de pe Calea 6 Vânători. Şoferul a povestit că a fost pur şi simplu şicanat în trafic de  către un autoturism înmatriculat în Italia, la volanul căreia se afla o femeie, iar în dreapta sa un bărbat. Acesta a tras de mai multe ori cu un pistol înspre şoferul de TIR, care şi-a dat seama că este rănit abia când a ajuns în dreptul supermarketului Selgros. Atunci a sunat la 112, cerând sprijin oamenilor legii.

La spital, în timpul investigaţiilor, medicii au confirmat că într-adevăr bărbatul, în vârstă de 44 de ani, a fost împuşcat cu un pistol cu gloanţe de cauciuc, fiind rănit uşor. În timp ce poliţiştii încercau să afle mai multe detalii despre persoanele care au tras cu pistolul în şofer pentru a le da de urmă, bărbatul şi-a schimbat varianta, susţinând că de fapt incindetul a avut loc în apropierea unei parcări, unde acesta a coborât ca să... îşi facă nevoile. Aici, nişte persoane au tras din senin înspre el, nimerindu-l în piept şi în cap.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca Barbură ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro