Stire

DPIR ?n control la alba neagra

29.11.2008 ⋅ 0 comentarii

Poliţiştii arădeni au depistat într-o benzinărie din Cartierul Subcetate trei bărbaţi care încercau să îi atragă pe clienţii naivi să joace „alba-neagra”.

Cu ocazia acţiunilor organizate de lucrătorii DPIR Arad au fost depistaţi trei bărbaţi, Vasile G.,de 41 de ani, Sorin-Constantin B., de 33 de ani şi Iosif Gunter L., de 28 de ani, care practicau jocul de noroc „alba-neagra”, într-o staţie de carburanţi din Cartierul Subcetate. Conform legii, cei trei au fost sancţionaţi contravenţional cu suma de 500 de lei fiecare.

„Atragem din nou atenţia pe această cale, că cei care sunt tentaţi să participe la acest joc să nu o facă, deoarece nu vor câştiga banii promişi şi îşi vor pierde şi banii investiţi în joc. De asemenea, informăm că, în conformitate cu Legea nr. 61/1991, atât cel care practică acest joc cât şi cel care intră să joace vor suporta rigorile legii, respectiv vor fi sancţionaţi contravenţional”, a declarat inspector principal Camelia Tuduce, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Poliţiei Judeţean Arad.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca Barbură ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro