Stire

Scandal pentru o inundaţie a peretelui

03.12.2008 ⋅ 0 comentarii

Pentru o banală inundaţie a pereţilor, doi vecini au ajuns să se ia la bătaie.

Incidentul s-a petrecut pe strada Mărăşeşti. Scos din sărite de vecinul de deasupra sa, care după ce că de luni bune i-a inundat localul, nu vrea să îşi achite datoria, patronul s-a prezentat la uşa acestuia să îşi ceară, pentru a nu ştiu câta oară, drepturile.  După ce     s-au certat, situaţia dintre cei doi a degenerat încât s-au luat la bătaie. Vâzându-se cu nasul spart, proprietarul apartamentului a sunat imediat la poliţie şi ambulanţă.

„A venit şi i-am spus că cobor eu jos să văd ce s-a întâmplat să îi plătesc. Însă a venit de două ori, iar a treia oară nu am putut pentru că eram singur cu copilul. Am vrut să închid uşa, dar s-a repezit şi m-a lovit. Sunt pete de sânge pentru că mi-a spart nasul, iar ceasul i-a căzut în apartament la mine, dovadă că a intrat cu forţa. Voi depune plângere împotriva sa”, a declarat V. N., proprietar.

Pe de altă parte, patronul localului se apără: „Nu am intrat la el în apartament. Ne-am încăierat pe hol. Nu e adevărat. Nu am sărit la el. I-am cerut doar 250 de lei pentru că atâta mă va costa reparaţia peretelui de sus, care este inundat de nici nu mai ştiu câte luni. Tot mă amână şi mă prosteşte. Îmi pare rău că nu am acţionat prin instanţă pentru a-mi cere drepturile, însă am considerat că putem fi oameni şi că îmi va da cât trebuie, pentru că iniţial aşa am discutat. Era stabilit să îmi plătească pagubele produse” a declarat Ioan D., patronul localului „Planet Star”.

Cei doi bărbaţi şi-au adus reciproc zeci de acuzaţii în faţa autorităţilor. Acum rămâne de văzut dacă se vor împăca sau vor continua tărăboiul în faţa Instanţei Judecătoreşti.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca Barbură ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro