Stire

Drumul de la Cladova, reabilitat dar... degradat

03.12.2008 ⋅ 0 comentarii

Drumul comunal din satul Cladova, recent reabilitat pe o porţiune de doi kilometri şi jumătate, se află deja în stare de degradare, din cauza maşinilor de mare tonaj, cu care se transportă lemne din pădurea localităţii. Sesizarea ne-a fost făcută de Constantin Nicolae, un localnic al Păulişului, comună de care aparţine satul Cladova. „Sunt nemulţumit de felul în care aleşii locali gospodăresc banul public. Pentru că nu a fost restricţionată circulaţia autovehiculelor de tonaj greu, drumul a început să se fisureze. Am vorbit cu cei care lucrează la drumuri şi mi-au spus că de această chestiune ar trebui să se ocupe primăria. Şi ei au spus că, în felul acesta, drumul n-o să reziste. E păcat de nişte bani investiţi în drumul acesta, bani care sunt ai noştri”, ne-a spus Constantin Nicolae.

Contactat de noi, primarul localităţii Păuliş, Nicoară Petru, declară că, deocamdată, nu ştie ce măsură să ia în privinţa drumului de la Cladova, deoarece şi cei care cumpără lemne din pădure trebuie să le poată transporta şi nu există un alt drum care să poată fi utilizat. „Ştiu despre această situaţie. O să discut cu Consiliul Judeţean şi o să mă consult şi cu primarul de la Conop că şi el a întâmpinat o situaţie similară. Trebuie să găsesc rapid o soluţie. Restricţionarea traficului greu nu e o soluţie, pentru că degeaba montăm indicatorul că ei tot au să circule, că nu au pe unde să transporte lemnele”, ne-a spus edilul şef.

Şi după discuţia cu primarul comunei, problema a rămas tot în ceaţă şi se pare că nu va fi rezolvată în curând. Probabil, până când se va găsi o soluţie, drumul va fi, din nou, plin de gropi...

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Nadia Bodran ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro