Stire

Au scăpat ca prin minune

03.12.2008 ⋅ 0 comentarii

Trei tineri au scăpat ca prin urechile acului după ce maşina în care se aflau s-a făcut praf, izbindu-se de un copac de pe marginea drumului.

Teribilul accident s-a întâmplat luni noaptea, în jurul orei 24.00, pe şoseaua ce leagă localitatea Horia de Şiria. Trei tineri care se aflau într-un autoturism Audi, veneau dinspre Şiria şi se îndreptau spre Arad. Fiind şoseaua liberă, tânărul care se afla la volan, a apăsat puternic piciorul pe acceleraţie, fără să ţină cont de condiţiile de drum. A fost suficientă o clipă de neatenţie, pentru ca şoferul să piardă controlul volanului, iar maşina să se izbească puternic de un copac aflat pe marginea drumului.

În urma impactului maşina a fost în proporţie de 80% avariată, însă, surprinzător, cei trei au scăpat doar cu câteva zgârieturi, fără a avea nevoie de spitalizare. Echipajul SMURD  a sosit imediat la faţa locului cât şi descarcerarea, care a ajutat pentru a-l scoate pe şofer dintre fiarele contorsioanate ale autoturismului. Acesta a fost transportat la spital pentru investigaţii medicale, însă se află înafara oricărui pericol.

Există suspiciuni conform cărora şoferul se afla în stare de ebrietate în momentul producerii accidentului. Acum, oamenii legii aşteaptă rezultatul probelor biologice de sânge, pentru a putea stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca Barbură ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro