Stire

SMURD caută Paramedici cu? carnet de conducere auto

04.12.2008 ⋅ 0 comentarii

Pentru buna funcţionarea a Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă (SMURD), primăria Oraşului Nădlac organizează concurs pentru ocuparea posturilor vacante de şofer-paramedic pentru echipajul de prim ajutor SMURD din cadrul serviciului. Concursul constă într-o probă de aptitudini fizice, eliminatorie, probă scrisă şi interviu.

Proba de aptitudini fizice, eliminatorie, va avea loc în data 19.12.2008, ora 10.00, prezenţa candidaţilor la sediul primăriei. Proba scrisă şi interviul vor avea loc în data de 23.12.2008, astfel: proba scrisă la ora 10.00, iar interviul la ora 15.00, la sediul primăriei.

Dosarul de înscriere se poate depune până la data de 17.12.2008, la sediul primăriei oraşului Nădlac, la compartimentul de Resurse umane.

Tot la sediul primăriei sau la telefon 0257-474325, compartimentul resurse umane, se pot obţine toate informaţiile suplimentare legate de condiţiile privind candidaţii ori dosarul de concurs.

De remarcat aspectul că viitorii concurenţi trebuie să aibă carnet de conducere, o cerinţă nouă la noi dar care în Uniunea Europeană, după cum am aflat de la o serie de români plecaţi afară şi acum reveniţi acasă, este ceva firesc.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Florica Bunaciu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro