Stire

Găsit mort ?ntr-o cocioabă ?n Confecţii

04.12.2008 ⋅ 0 comentarii

Ieri dimineaţa câţiva locuitori  de pe strada Ileana Cosânzeana au solicitat ajutorul autorităţilor după ce l-au găsit decedat pe Valentin, un bărbat căruia i-au oferit adăpost din milă.

Din declaraţile locatarilor, se pare că bărbatul era din Târgu Mureş şi venise de câţiva ani prin Arad, unde s-a şi căsătorit cu o tânără de pe strada respectivă. Pentru că nu avea adăpost şi era mereu pe drumuri, nişte arădeni i-au oferit acoperiş deasupra capului chiar în curtea lor, unde aveau o căsuţă. De câteva zile însă, bărbatul, care lucra cu ziua prin zonă, arâta tot mai rău şi se plângea de dureri abdominale. Oamenii au chemat ambulanţa, care a plecat după ce medicii i-au făcut o injecţie bărbatului.

Ieri dimineaţă, văzând că nu iese în curte, proprietarul a intrat să vadă ce s-a întâmplat, găsindu-l pe bărbat decedat. Speriat, a solicitat imediat sprijinul autorităţilor.

Oamenii legii care s-au deplasat la faţa locului au demarat cercetări pentru a afla circumstanţele în care bărbatul a decedat. Abia după efectuarea necropsiei la Morga Spitalului Clinic Judeţean Arad, anchetatorii vor stabili şi cauzele decesului.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca Barbură ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro