Stire

Turneu de şah, de Moş Nicolae

04.12.2008 ⋅ 0 comentarii

Peste câteva zile se împlinesc 9 ani de când C.S. Victoria Nădlac – Secţia ŞAH, organizează în fiecare an, în prima sâmbătă din luna decembrie la Hotelul Nădlac, Turneul Internaţional Deschis de Şah Rapid.

În acest an turneul va avea loc sâmbătă, 6 decembrie 2008, începând cu ora 8,00, în incinta hotelului din Nădlac.

După cum precizează preşedintele Secţiei de Şah, care este şi coordonatorul turneului, profesorul Andrei Zetocha, turneul se va desfăşura după sistemul elveţian, în 7 runde a câte 20 de minute pe jucător şi este organizat în cinstea Alegerilor Parlamentare ale României care au avut loc duminica trecută, posibil şi ca un îndemn spre adâncă reflecţie a celor ce vor fi parlamentari.  

La turneu sunt invitaţi toţi jucătorii de şah, indiferent de categorie sportivă, vârstă şi sex.

Întrucât turneul se va desfăşura chiar în ziua de Sfântul Nicolae, organizatorii s-au străduit să asigure premii multe şi substanţiale pentru toate categoriile de jucători, dar mai ales pentru cei mici: copii şi juniori. Vor fi acordate, astfel,  peste 40 de premii, după cum ne-au informat organizatorii.

Sunt invitaţi la acest turneu, ca şi competitori, în mod special copii şi juniori, băieţi şi fete care pe lângă premiile obţinute vor avea şi posibilitatea de a juca în primele runde cu Mari Maeştri Internaţionali, Maeştri Internaţionali, Maeştri FIDE ori Campioni ai României sau cu jucători de  categorii sportive superioare lor.

După cum se poate observa, în anii precedenţi Turneul a avut un deosebit succes şi o participare numeroasă şi deosebită, fotografiile făcute în timpul derulării turneului stând mărturie a acestui fapt.

La turneu pot participa, fireşte şi spectatori – iubitori de şah ori... viitori iubitori de şah iar intrarea este gratuită.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Florica Bunaciu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro