Stire

Alcool produs pe ascuns ?n Arad

05.12.2008 ⋅ 0 comentarii

Patru români şi un cetăţean maghiar, au fost  trimişi ieri în judecată de către DNA Timişoara, fiind acuzaţi că au produs ilegal alcool în cantităţi uriaşe, în valoare de aproximativ 12 milioane de euro, pe care ulterior l-au comercializat. 

„Inculpatul Bela Tamaş, cetăţean ungar, administrator al SC Interamerican Trading SRL, cu filiala în Arad, cu ajutorul celorlalţi inculpaţi, salariaţi cu funcţii de conducere în cadrul aceleaşi societăţi, în perioada 2006 - 2007, a produs alcool etilic în scopul valorificării şi s-a sustras de la plata obligaţiilor către bugetul de stat, de aproximativ 12 milioane de euro”, se arată într-un comunicat de presă trimis de către DNA Timişoara.

Alături de Bela Tamas, mai sunt trimise în judecată Maria Popoviciu, Florian Ţepelea, Dumitru Stelian Mihuş şi Sevastian Popică, care au fost implicaţi la rândul lor în activităţile de producţie.

Dosarul cauzei a fost înaintat pentru judecată în cadrul Judecătoriei Arad iar pentru recuperarea prejudiciului, s-a pus deja sechestru pe produsele găsite, pe clădiri şi alte bunuri care aparţin persoanelor trimise în judecată.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca Barbură ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro