Stire

Violată şi sechestrată la Bocsig

05.12.2008 ⋅ 0 comentarii

Un bărbat care îşi face veacul în localitatea Bocsig, este acuzat de o femeie de 65 de ani că ar fi intrat în domiciliul ei în timpul nopţii, încercând să o violeze, iar pentru că nu a reuşit a încuiat-o în casă timp de două zile.

Teodora Pâncotan a fost  presupusa victimă a bărbatului. Femeia a povestit anchetatorilor, îngrozită, cum, la miezul nopţii s-a trezit cu bărbatul în casă. A vrut să se culce cu ea, însă aceasta s-a împotrivit. Pentru că l-a enervat, a bătut-o iar apoi a plecat, lăsân- du-şi victima inconştientă şi plină de sânge încuiată în propria-i casă.  Abia după aproape două zile, aceasta a fost eliberată de vecinii, care au auzit strigătele disperate ale femeii.

„Am auzit strigătele pentru că stau aproape. Era pe jumătate aplecată pe geam, plină de sânge uscat şi striga după ajutor. Era bătută rău...”, povesteşte cu stupoare Lucia Nicoară, vecina victimei.

„Eu am venit imediat ce am auzit şi am reuşit să deschis uşa cu o şurubelniţă. Era tare speriată şi îngrozită de ceea ce i-a făcut bărbatul respectiv”, a declarat Nicolae Faur, un alt vecin de-al victimei.

Femeile din Bocsig sunt acum îngrozite, pentru că bărbatul de aproximativ 30 ani este în continuare în libertate. Totodată, oamenii povestesc cum că bărbatul ar fi fost capabil să îşi bată şi violeze chiar şi propria mamă, care, imediat după cele petrecute, s-a internat într-un azil cu boli psihice, iar de atunci nimeni nu mai ştie nimic de ea. Pe de altă parte, femeia care susţine că a fost agresată, bătută şi încuiată în casă de agresor, este cunoscută ca fiind „amatoare” de băuturi alcoolice. De altfel, paznicul din localitate, susţine  că în intervalul orelor când femeia povesteşte că bărbatul se afla la ea, acesta ar fi stat la un pahar de vorbe cu el.

Bărbatul de aproximativ 30 de ani, îşi face veacul de câţiva ani prin Bocsig, însă nu are domiciliul în zonă. Acesta are la activ nu mai puţin de şapte dosare penale, însă nici unul pentru viol, ci doar pentru furturi. De altfel, mai „deţine” numeroase sancţiuni contravenţionale pe care le-a primit pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice după beţii crâncene, însă nici vorbă de viol sau vătămări corporale.

Poliţiştii îl cercetează acum pe bărbat pentru violare de domiciliu iar în funcţie de numărul de îngrijiri medicale ale femeii, posibil şi pentru loviri sau alte violenţe. Oamenii legii continuă însă cercetările pentru a afla cu exactitate cele petrecute şi dacă povestea femeii este într-adevăr veridică sau nu.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca Barbură ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro