Stire

Johann Strauss Ensemble la Arad

05.12.2008 ⋅ 0 comentarii

Johann Strauss Ensemble va susţine un Concert de Crăciun la Arad, în data de 10 decembrie, de la orele 19. Concertul va avea loc la Teatrul Clasic „Ioan Slavici”. Biletele pentru acest spectacol au fost puse în vânzare la casa de bilete a teatrului, prin Reţeaua Bilet.ro. Preţul unui bilet la reprezentaţia Johann Strauss Ensemble este între 150 şi 100 lei.

Spectacolul de la Arad face parte dintr-un turneu naţional organizat de Pro Show Music. De la  Arad artiştii austrieci vor pleca la Timişoara, Oradea, Târgu Mures, Cluj-Napoca, Iaşi şi Braşov.

Ansamblul este condus de prim-solistul şi dirijorul Russell McGregor, concertmaster al orchestrei celebrului Palat Schonbrunn din Viena. De-a lungul carierei sale maestrul Russell McGregor avut ocazia să îi acompanieze şi dirijeze, printre alţii, pe Luciano Pavarotti, Jose Carreras, Placido Domingo.

Johann Strauss Ensemble a fost fondat în 1985 de muzicienii din Bruckner Orchester Linz. Până în prezent, orchestra a concertat cu succes la Paris, Londra, Monaco, Madrid, Roma, Berlin, Salzburg, Viena, Tokyo şi a colaborat cu violonişti precum Joji Hattori, Aleksey Igudesman sau Alfred Pfleger. De-a lungul existenţei sale, ansamblul a fost condus de dirijori precum Martin Sieghart, Christoph Campestrini sau Werner Steinmetz.

„Concertul Johann Strauss Ensemble este un eveniment de primă clasă şi va completa un ciclu de concerte, care i-a purtat pe virtuoşii artişti de la izvoare şi până la gurile de vărsare ale Dunării, împlinind astfel o călătorie reală pe valurile Dunării Albastre. Mai mult, toate recomandările creează premisa unui spectacol de mare valoare, de care se vor bucura toţi cei prezenţi la acest eveniment” a declarat George Weiner, chief executive officer al reţelei Bilet.ro.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: (C.L.) ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro