Stire

Show Cargo la Penitenciarul Arad

10.12.2008 ⋅ 0 comentarii

Premierã pentru oraşul nostru, unde trupa Cargo a concertat pentru prima datã pentru deţinuţii arãdeni. Astfel, 150 de deţinuţi au urmãrit ieri dupã masã, live, concertul trupei Cargo. Deşi la început persoanele private de libertate au fost reţinute şi nu s-au manifestat, imediat dupã ce membrii formaţiei s-au urcat pe scenã şi au dat drumul la microfoane, deţinuţii au cântat şi dansat alãturi de ei.

Pe toatã durata concertului atmosfera a fost extraordinarã, chiar dacã nu toţi cei prezenţi au fost amatori de muzicã rock. „Personal, nu ascult rock, dar iniţiativa de a aduce drept cadou de Crãciun o formaţie cunoscutã, ca şi Cargo, care sã cânte pentru noi a fost foarte bunã. Sperãm sã se mai organizeze astfel de concerte pentru cã ne mai destindem şi noi. Chiar mi-a plãcut concertul iar atmofera creatã a fost foarte plãcutã”, a declarat deţinutul „DJ Butelie”, condamnat la 12 de închisoare pentru omor.

Dacã doar 150 de deţinuţi au fost lãsaţi sã ia parte la concert, celelalte persoane private de libertate au putut privi întregul concert, care a fost transmis în direct, prin intermediul studioului TV cu circuit închis, în toate celulele. Membrii trupei Cargo au fost şi ei la prima experienţã de acest gen. „A fost pentru prima datã când am primit propunerea de a cânta într-un penitenciar, şi bineînţeles cã am acceptat. Oamenii care se aflã aici nu prea au bucurii şi atunci e important sã venim sã le facem noi una, chiar dacã pentru o orã sau puţin mai mult, au nevoie de asta. A fost super. Prima datã nu am ştiut dacã existã sau nu public de rock, dacã o sã le placã sau nu, dar dupã primele piese a fost super. Am vorbit şi vrem sã mai organizãm asemenea evenimente, atât aici, cât şi în alte penitenciare din ţarã”, a declarat Adrian Igrişan, solistul trupei Cargo.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca Barbura ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro