Stire

Controale ?n staţiunile montane

11.12.2008 ⋅ 0 comentarii

Autoritatea Naţionalã pentru Protecţia Consumatorilor organizeazã, în perioada 10 – 23 decembrie 2008, Comandamentul de iarnã, prin intermediul cãruia se vor verifica serviciile turistice din staţiunile montane. Comandamentul de iarnã reprezintã structura de control a ANPC care va acţiona prin intermediul echipelor de inspectori deta- şate pentru a controla spaţiile de cazare, unitãţile de alimentaţie publicã şi operatorii economici care oferã servicii de agrement şi închiriazã echipament pentru sporturile de iarnã.

„În judeţul nostru, din cauza faptului cã nu a mai nins de foarte mulţi ani, nu ne confruntãm cu probleme foarte mari. Doar în staţiunea Moneasa vom face câteva controale, dar numai dacã va fi cazul“, ne declarã Dumitru Muscã, inspectorul şef adjunct al Oficiului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Arad. De asemenea, în toatã aceastã perioadã, la nivel naţional, Inspectoratele Teritoriale pentru Protecţia Consumatorilor, care au staţiuni turistice pe raza judeţelor de care rãspund, vor desfãşura controale în vederea asigurãrii condiţiilor optime pentru primirea turiştilor.

Turiştii care vor întâmpina probleme în staţiunile din România dupã data de 23 decembrie 2008, pot sesiza Oficiile Judeţene pentru Protecţia Consumatorilor, care vor asigura un serviciu de permanenţã pe toatã durata sãrbãtorilor de iarnã. Pentru a afla cum pot face aceste sesizãri au la dispoziţie numãrul de telefon 0800.080.999, apelabil gratuit.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Adrian Cotuna ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro