Stire

Ultima ?nt?lnire dintre cet?ţeni şi autorit?ţi

11.12.2008 ⋅ 0 comentarii

Aleşii locali municipali vor participa, astãzi, la ultima întâlnire cetãţeneascã din acest an. Au fost 16 întâlniri la care reprezentanţii executivului Primãriei şi consilierii municipali au prezentat arãdenilor din fiecare cartier proiectele pe care administraţia localã le are în vedere pentru anul 2009. Autoritãţile au purtat discuţii despre aceste proiecte şi s-au consultat cu locuitorii fiecãrei zone pentru stabilirea altor obiective pe care administraţia sã le aibã în vedere la întocmirea bugetului pentru anul viitor.

Sãlile claselor unde s-au organizat intrevederile au fost ocupate în funcţie de problemele din cartierul respectiv. Acestea au fost conduse la început de primarul Gheorghe Falcã, apoi de viceprimarul, Ovidiu Marian şi chiar de cãtre consilierii locali. Cele mai numeroase întrebãri s-au referit la refacerea strãzilor dupã introducerea reţelelor subterane, la costurile pentru branşarea la sistemul de canalizare, la semaforizare, trotuare, locuri de joacã pentru copii şi coşuri de gunoi. Mai mult de atât, majoritatea arãdenilor au fost interesaţi de data la care şantierul din Municipiu va fi finalizat.

Într-una din şedinţe, oamenii s-au arãtat nemulţumiţi de staţiile de tramvai, care, spun ei, sunt prea înguste, dar şi de faptul cã nu existã piste pentru biciclişti. La mai toate întrevederile cetãţenii s-au arãtat revoltaţi de faptul cã se vandalizeazã prea mult în acest oraş şi nimeni nu ia nici o mãsurã. De asemenea, oamenii au cerut socotealã primarului şi pentru prostituatele care îşi duc traiul în faţa blocurilor din Vlaicu, dar şi pentru cei care vând ţigãri ilegal. Reprezentanţii primãriei au notat toate doleanţele cetãţenilor, chiar dacã unele nu ţin de instituţia pe care o conduc şi au promis cã ele vor fi rezolvate în cel mai scurt timp posibil, iar la primãvarã îi aşteaptã cu noi întrebãri. Grupul Şcolar Fr. Neuman va fi astãzi gazda ultimei întâlniri din acest sezon. Întrevederea va avea loc, ca de obicei, la ora 17.00.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Claudia Untaru ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro