Stire

Cinci zile de muzic?, dans şi shopping la Expo Arad Internaţional

12.12.2008 ⋅ 0 comentarii

Spectacole, dansuri, cadouri, parc de distracţii şi shopping. De acestea vor avea parte arãdenii care vor vizita în perioada 17 - 21 decembrie cea de a IX–a ediţie a târgului Daruri de Crãciun – târg cu vânzare de bunuri generale. Deschiderea oficialã a evenimentului va avea loc miercuri, la ora 11.00, iar în acest an organizatorii au ieşit din tipar şi vor sã ofere vizitatorilor cinci zile de neuitat, pline de surprize. Aceastã ediţie va reuni peste 115 expozanţi care vin cu o ofertã bogatã de produse şi servicii la preţuri promoţionale, satisfãcând astfel cele mai rafinate gusturi.

Pe o suprafaţã de expunere de 1100 mp se pot gãsi produse din cele mai variate: ornamente pentru sãrbãtorile de iarnã, îmbrãcãminte pentru copii şi adulţi, lenjerie intimã, încãlţãminte, marochinãrie, cosmetice, jucãrii, bijuterii, produse de cofetãrie şi patiserie, electronice şi electrocasnice, mobilier, ornamente florale specifice sãrbãtorilor şi obiecte de artizanat. Nu vor lipsi nici momentele artistice, cum ar fi recitaluri susţinute de Grupul Evanghelis, Ansamblul Garofiţa, colinde şi cântece de Crãciun, serbãri ale şcolilor şi grãdiniţelor, dansuri populare, dansuri moderne, teatru cu marionete şi bine cunoscutul concurs „Miss Crãciuniţa”.

Anul acesta cei de la Expo vor oferi peste 1.300 de cadouri copiilor incluşi în programele artistice. Moş Crãciun şi personaje de basme Pentru cã este un târg de Crãciun, nu putea lipsi personajul principal cu barbã albã (Moş Crãciun), dar nici personajele din basme, care vor invita copiii sã se bucure alãturi de ei în parcul de distracţii amenajat în interior cu tobogane şi tranbuline gomflabile, unde accesul este gratuit. Radu Ile va urca pe scenã Atmosfera de sãrbãtoare va fi întregitã de invitaţii speciali, care vor concerta pe scena amenajatã pe spaţiul exterior dintre cele douã pavilioane. Seara de miercuri va fi una folcloricã pe care arãdenii o pot petrece alãturi de Rapsozii Zãrandului şi Radu Ile, iar joi va fi o searã de colinde şi obiceiuri specifice acestei sãrbãtori susţinute de Ansamblul Şiriana şi Junii Podgoriei. Vineri, vizitatorii au ocazia sã danseze pe ritmurile grupurilor Akcent şi Hara, iar cei prezenţi vor asista la sfârşitul programului la un foc de artificii. Accesul este gratuit în zilele de miercuri şi vineri, începând cu ora 17.00. Vin fiert şi delicatese la ceaun Surprizele din acest an nu se opresc aici.

Gurmanzii se pot ospãta cu produse tradiţionale româneşti specifice sãrbãtorilor de iarnã, specialitãţi ungureşti, delicatese la ceaun, vin fiert şi deserturi savuroase. De asemenea, şi în acest an se va organiza o tombolã pentru vizitatori. Extragerea premiilor va avea loc duminicã, la ora 14:30. Biletul de intrare la târg este de 2 lei, iar transportul este gratuit din orã în orã pe traseul Podgoria – Gara CFR – UTA – Fortuna - Expo Arad Internaţional, începând cu ora 11:30.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Claudia Untaru ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro