Stire

De pe net...

13.12.2008 ⋅ 0 comentarii

Intrernetul se dovedeşte a fi o boalã mult mai grea decât ne-am fi putut noi imagina atunci când s-a navigat pentru prima datã pe net, cum se exprimã cei mai mulţi. Însã probabil cã nu şi-au putut foarte mulţi imagina cã în aceastã lume virtualã vor prinde viaţã obsesii şi deviaţii ale comportamentului normal. Navigând şi eu pe internet fãrã o ţintã specialã, de fapt cãutam fragmente din opera unor filozofi când am dat de un site care te înfioarã doar la auzul denumirii, ce sã vã mai spun despre conţinut sau ce direcţii promoveazã oribila mişcare. ,,Adepţiisatanei”.com!

Da şi este chiar un site îngrijit la care se vede de la o poştã cã s-a lucrat ceva vreme şi e zilnic întreţinut. În opinia mea satanismul promovat de unii de pe la noi pare, sau mã rog, înţelegeam eu cã era o formã de teribilism târziu. Spun asta pentru cã mi-e destul de greu sã accept cã un om normal, fãrã probleme de ,,mansardã”, îşi cautã direcţia şi alinarea în mâinile lui Satan. Umplut de o pãcãtoasã curiozitate am citit câteva articole postate pe acest site şi am ajuns la fireasca concluzie cã tot ce este împotriva bisericii şi a creştinului este foarte firesc şi chiar indicat în lumea satanicã.

Abordarea însã, se vede de la o poştã cã este forţatã şi cã, în general, este clar faptul cã de obicei construcţia umanã nu prea acceptã astfel de practici. Mã surprinde însã multitudinea de vizite pe care le are site-ul respectiv cu toate cã din unele comentarii reiese faptul cã mulţi dintre cei care au ,,rãsfoit” pagina de internet au lãsat în urmã comentarii dure la adresa adepţilor unei astfel de vieţi la picioarele necuratului. Referiri la eutanasie, legenda vampirilor, de ce sã fii mai sfânt decât Papa, Lucifer, Satan, diavolul şi antichrist ori la dualism, nu fac decât sã filtreze şi sã încerce sã modifice accepţiuni general valabile, îndreptându- le spre o pãguboasã întâlnire cu necuratul. Pentru cineva care încearcã în fiecare zi sã-i fie iertate pãcatele, o astfel de întâlnire - fie ea şi pe net, într-o lume virtualã - nu poate decât sã te facã sã te cutremuri şi, creştineşte, sã încerci sã-i înţelegi pe cei care au apucat pe un astfel de drum dintr-un motiv ori altul.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Sorin Ghilea ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro