Stire

Ciocu mic din bideu?

15.12.2008 ⋅ 0 comentarii

Râdeam cu mare poftã atunci când îi urmãream la televizor pe aşa-zişii oameni politici ai unor ţãri mai puţin civilizate care fiind în competiţii electorale se bãteau în propriile parlamente ori se plesneau peste gurã la televizor, în faţa naţiunii. Desigur cã respectivele imagini erau repede preluate şi în timp record fãceau înconjorul lumii întregi.

Este drept cã mã aşteptam la multe de la clasa politicã româneascã, însã cred cã ultimele evenimente m-au surprins lãsându-mã cum se spune în popor... cu gura cãscatã. Pãi, cine şi-ar fi putut imagina cã mocirla de pe Dâmboviţa va ajunge sã facã înconjorul lumii, arãtând cam cum stã treaba cu clasa politicã într-o ţarã care este membrã a Uniunii Europene. La orã de maximã audienţã, în vãzul naţiunii, adicã la televizor, şi-au aruncat în faţã paharele cu apã şi s-au porcãit ca la uşa cortului. Doamna ,,ciocu mic” şi cu distinsul domn ,,bideu”, întâlnindu-se la televizor, în acelaşi studio şi la aceiaşi emisiune, n-au rezistat unul de dragul celuilalt şi într-un moment de furie ,,ciocu mic” a rãsturnat paharul plin cu apã pe hainele ,,bideului”.

Ca un adevãrat domn, electrocutat parcã de gestul Ancãi Constantinescu, Marius Marinescu, cãci despre ei este vorba, a apucat paharul cu apã şi l-a aruncat drept în ochi contracandidatei sale. Mã gândeam cã acest incident ar putea foarte bine sã facã parte din programul de revelion al respectivului post de televiziune. Ar fi chiar un scheci reuşit având în distribuţie personaje din viaţa realã. În lipsa argumentelor de ordin politic cei doi au preferat sã-şi stingã ura din priviri cu apa de bãut din paharele aflate pe masã. Momentul s-a petrecut în direct la televizor, fulgerãtor, fãrã sã lase timp realizatorilor ca sã introducã o pauzã publicitarã pentru a evita ,,contactul” cu CNA-ul care în mod sigur nu este încântat de pãruiala din vãzul naţiunii. Deşi dacã stau şi mã gândesc bine cred cã întreg acest incident ar trebui sã devinã un motto al politicii româneşti. Cam de aici plecãm sau aici am ajuns?

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Sorin Ghilea ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro