Stire

Neatenţia a băgat o familie... ?n spital

16.12.2008 ⋅ 0 comentarii

Pentru că nu era atentă, o şoferiţă grăbită a provocat un accident rutier destul de grav, în urma căruia cei doi copii care se aflau în spate au ajuns în spital.

Accidentul s-a petrecut în localitatea Felnac. Femeia, Elena Loredana M., de 32 de ani, se afla la volanul unui autoturism Volkswagen.

În maşină se aflau doi copii şi alte trei persoane, rude de-ale femeii. Pentru că se grăbea, şoferiţa a pierdut controlul volanului, a părăsit carosabilul şi s-a izbit puternic de un stâlp electric. În urma impactului, stâlpul s-a rupt şi s-a răsturnat peste capota autoturismului.

Toate persoanele aflate în acel moment în maşină au fost transportate imediat la spital, pentru investigaţii medicale. Cei patru adulţi, respectiv şoferiţa şi cei trei pasageri s-au ales doar cu câteva zgârieturi, însă copiii au rămas în continuare internaţi în spital sub supraveghere medicală.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cele întâmplate şi pentru a stabili cauzele producerii accidentului.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca_Barbura ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro