Stire

Greva feroviarilor maghiari dă peste cap circulaţia trenurilor

16.12.2008 ⋅ 0 comentarii

Arădenii care doresc să călătorească cu trenurile care circulă dinspre Ungaria, înainte de a-şi achiziţiona biletele, trebuie să se intereseze la sectorul de Informaţii al CFR vizavi de orarul acestora. Şi asta deoarece personalul Căilor Ferate din Ungaria a intrat în grevă pe termen nelimitat.

În zilele de 14 şi 15 decembrie 2008, la frontierele Salonta, Carei, Valea lui Mihai, Episcopia Bihorului, trenurile de călători nu au mai fost furnizate şi respectiv primite de către MAV. De asemenea, prin frontiera Curtici, în zilele de 14-15 decembrie, trenul 347-2 Viena – Budapesta – Bucureşti Nord nu a intrat în ţară. Totodată, trenul 347-2 DACIA, în data de 15 decembrie a circulat numai pe relaţia Curtici – Arad – Bucureşti Nord.

Nu au intrat în ţară, nici trenurile care circulă pe rutele: Budapesta – Curtici –Timişoara Nord şi Budapesta – Arad – Bucureşti Nord.

În zilele de 14 şi 15 decembrie, trenurile de călători care tranzitează Ungaria şi nu au fost primite de către MAV sunt următoarele: Dacia 346-1 Bucureşti Nord – Budapesta – Viena şi Inter 370-1 Bucureşti Nord – Budapesta.

Ieri trenul 78-1 Timişoara Nord – Budapesta a fost anulat. În funcţie de evoluţia situaţiei, CFR Călători va reveni cu detalii despre circulaţia trenurilor internaţionale. Potrivit reprezentanţilor Ministerului Transporturilor, înainte de efectuarea călătoriei, pasagerii sunt rugaţi să solicite la staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară informaţii privind modificările care vor apărea în circulaţia trenurilor.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Nadia_Bodran ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro