Stire

Au furat peste 1000 de kilograme de porumb

18.12.2008 ⋅ 0 comentarii

Trei bărbaţi, dintre care unul minor, au reuşit să fure peste 1000 de kilograme de porumb boabe, de la o fermă agrozootehnică.

 

Suspecţii principali, Constantin Liviu C., de 30 de ani, Constantin N., de 17 ani din Nădlac, ambii muncitori sezonieri în agricultură, împreună cu Adrian Constantin M., de 25 de ani, care era angajat muncitor la ferma de unde au furat, au fost reţinuţi de poliţiştii oraşului Nădlac. Cei trei au reuşit să sustragă pe timpul nopţii din incinta unei  ferme agrozootehnică din Nădlac 1040 de kilograme de porumb boabe. Ajutorul a venit chiar din partea unuia dintre suspecţi, care era angajat în cadrul fermei şi care cunoştea detalii despre obiectivele de pază ale fermei.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii, aceştia au stabilit că tractorul şi remorca cu ajutorul căruia a fost sustras porumbul au fost găsite de oamenii legii în curtea unei localnice, Ana K., din Nădlac, care este acum cercetată pentru infracţiunea de tăinuire, mai ales că femeia a recunoscut că se înţelesese înainte cu autorii ca aceştia să îi vândă cantitatea de porumb.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca_Barbura ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro