Stire

Controale pe piaţa agro ? alimentară din Arad

18.12.2008 ⋅ 0 comentarii

În urma controalelor efectuate de inspectorii din cadrul Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Arad, s-a aplicat o sancţiune în valoare de 5.000 de lei în unităţile agro – alimentare.


Unităţile controlate au fost cele de fabricare a produselor de morărit şi panificaţie, a produselor de patiserie, unităţile de depozitare a fructelor, seminţelor şi a legumelor, unităţile de fabricare a produselor alcoolice şi răcoritoare, precum şi unităţi de comercializare a produselor alimentare de origine non – animală.

 

Sancţiunea a fost aplicată pe motive de nerespectare a condiţiilor de igienă din spaţiul de depozitare şi prelucrare, cât şi pentru depozitarea necorespunzătoare a materiei prime şi a produsului finit. De asemenea, a fost sancţionată şi „nerespectarea manipulării igienice a produselor alimentare, lipsa documentelor care atestă trasabilitatea produselor comercializate, etichetarea necorespunzătoare a produselor alimentare precum şi întreţinerea instalaţiilor, utilajelor şi ustensilelor de lucru”, a declarat Viorel Agud, director al Direcţiei Sanitar – Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Arad

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Roxana_Rusu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro