Stire

Pentru că nu a reuşit să spargă magazinul şi să fure, un bărbat s-a hotăr?t să ?i dea foc, provoc?nd mari pagube proprietarului.

19.12.2008 ⋅ 0 comentarii

Iniţial bărbatul a încercat pe timpul nopţii să forţeze uşa magazinului însă pentru că timpul trecea şi nu reuşea să deschidă uşa de acces, a aprins câteva chibrite, incendiind magazinul. În scurt timp, flăcările s-au extins, iar proprietara, care a fost anunţată de câţiva localnici, a solicitat sprijinul autorităţilor. La faţa locului s-a deplasat Formaţiunea de pompieri civili din Curtici, care a reuşit să stingă focul în doar câteva minute.

 O bună parte din bunurile care se aflau în interiorul magazinului au fost făcute scrum.

După câteva ore de cercetări, oamenii legii l-au identificat pe principalul suspect. Bărbatul se numeşte Pavel Alin F., de 38 de ani şi locuieşte în Curtici fără forme legale. În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii, aceştia au stabilit că bărbatul a mai sustras băuturi alcoolice din magazinul respectiv, chiar de Moş Nicolae, însă atunci oamenii legii nu au reuşit să îi dea de urmă.

Pavel Alin F., este cercetat de poliţişti pentru distrugere şi furt calificat, urmând, la finalul cercetărilor să fie tras la răspundere pentru fapta sa şi pentru prejudiciului, deocamdată nestabilit, adus proprietarului.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca_Barbura ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro