Stire

Daruri şi colinde la centrul de v?rstnici P?rneava

19.12.2008 ⋅ 0 comentarii

Atmosferă de sărbătoare şi prevestire a Naşterii Mântuitorului în cadrul centrului de vârstnici „Pârneava 2”. Persoanele în vârstă au avut parte de o zi încărcată de emoţie şi bucurie, primind cu sufletele deschise colindătorii.


  Aceştia au fost vizitaţi de micuţii de la Grădiniţa P.P 19 „Piticot”, care le-au adus în dar, pe lângă un zâmbet, colinde alese şi cadouri de la „Moş Crăciun”, fiind coordonaţi atât de institutoarele Adela Stana şi Tania Colar, cât şi de Florica Tiba, director al unităţii de învăţământ. „Copiii grupei mari au adus un dar de suflet vârstnicilor de la centrul de zi «Pârneava» pe care îi consideră bunici apropiaţi. De asemenea, au dorit să le ofere curate zvonuri de colinde”, a susţinut Florica Tiba.

Pe de altă parte, vârstnicii s-au arătat receptivi gestului copiilor, aşteptându-i şi ei cu cadouri din partea Moşului, în semn de mulţumire pentru atmosfera de sărbătoare creată de cei mici. „Membrii centrului au fost foarte emoţionaţi de acţiunea celor mici. Unii au primit colindele chiar cu lacrimi în ochi, în special doamnele. De asemenea, cu ajutorul sponsorului nostru, vârstnicii au oferit, la rândul lor, cadouri copiilor de la «Piticot»”, a declarat Liliana Purdi, referent al Centrului de Vârstnici „Pârneava 2”.

Aceasta este doar o mică porţie de fericire pentru vârstnici, seria de colinde din partea celor mici fiind abia la început.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Roxana_Rusu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro