Stire

Siguranţa arădenilor pe timpul Sărbătorilor de Iarnă

22.12.2008 ⋅ 0 comentarii

Pentru a asigura liniştea şi ordinea publică în perioada sărbătorilor de iarnă, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Arad va suplimenta dispozitivul de ordine publică cu peste 30 de jandarmi.


Jandarmii vor patrula atât în zona centrală a oraşului, cât şi în zonele pieţelor, gării C.F.R. şi alte zone aglomerate pentru a preveni şi combate izbucnirea unor conflicte, pentru a-i depista pe cei care comit fapte antisociale, însă şi pentru a-i descuraja pe cei care intenţionează să comită fapte ce contravin legii.
„De asemenea, jandarmii vor intensifica controalele pe linia vânzării obiectelor artizanale de distracţie pe bază de amestecuri pirotehnice în pieţele arădene, precum şi în alte zone ale municipiului. Cetăţenii pot solicita sprijinul jandarmilor în situaţia tulburării ordinii publice sau în cazul în care sunt martorii săvârşirii altor fapte antisociale, la numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112 sau 0257/514952”, a declarat cpt. Florin Zapodean, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca_Barbura ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro