Stire

?Daruri de Crăciun? a adunat peste 12 mii de vizitatori

22.12.2008 ⋅ 0 comentarii

Expo Arad Internaţional a închis, ieri, porţile ultimului târg din acest an. Au fost cinci zile de muzică, dans şi shopping. Ediţia din acest an a fost una specială, atât pentru expozanţi, cât şi pentru vizitatori. Peste 12 mii de persoane au trecut pragul expoziţiei, vizitând cele 120 de standuri. A fost primul an când s-a încercat ca „Daruri de Crăciun” să nu fie doar un supermarket, cu produse specifice sărbătorilor.

„Am încercat să organizăm un târg pentru întreaga familie. Am amenajat parc de distracţii pentru cei mici, o bucătărie cu gustări tradiţionale româneşti, specialităţi ungureşti şi vinuri de calitate pentru adulţi, cât şi o scenă pentru spectacole, care să ne introducă în atmosfera sărbătorilor. Vrem ca de la an la an să atragem noi expozanţi pentru a avea o gamă de produse cât mai diversificată”, afirmă Nicolae Groşan, director Expo Arad Internaţional. De la expoziţie nu a lipsit nici Moş Crăciun, care a împărţit daruri celor peste 1500 de şcolari şi preşcolari veniţi să cânte colinde şi să se joace în parcul special amenajat cu tobogane şi trambuline gonflabile.

Distracţie prin dans şi cântec

Rapsozii Zărandului şi Radu Ille au încântat, miercuri seara, inimile arădenilor cu muzica lor. A fost o seară specială, toată lumea s-a simţit bine, s-a dansat şi s-a cântat timp de câteva ore, chiar dacă vremea a fost nefavorabilă. Distracţia nu s-a oprit însă, aici, deoarece vineri seara vizitatorii târgului au dansat pe ritmurile celor de la Akcent şi Hara. Akcent a urcat pe scena amplasată între cele două pavilioane, la ora 18.00, când a dat tonul distracţiei. Preţ de 30 de minute, soliştii trupei au încântat publicul, iar la sfârşitul concertului au coborât printre fani pentru autografe. Atmosfera a fost încinsă apoi de trupa Hara care, în ciuda vremii capricioase, a susţinut un recital de zile mari. Programul artistic s-a încheiat cu un foc de artificii spectaculos. Totul a fost placul publicului. „Cel mai mult mi-au plăcut spectacolele. Trupa Akcent este preferata mea, iar Radu Ille al soţului”, declară Iudith Popovici.
De la târg nu au lipsit nici premiile. 20 de vizitatori au câştigat pungi cu cadouri în valoare de 100 lei fiecare.

Următoarea expoziţie va avea loc în luna februarie 2009 şi va purta denumirea de „Petreceri de Vis”.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Claudia_Untaru ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro