Stire

Un urmărit general, prins ?n flagrant... la furat

23.12.2008 ⋅ 0 comentarii

Un tânăr de 20 de ani, dat în urmărire generală pentru furt, a fost depistat de poliţiştii arădeni, tocmai... la volanul unui autoturism furat. Poliţiştii din oraşul Lipova au depistat în trafic, la volanul unui autoturism Dacia 1310 pe Andrei Severin, din judeţul Vaslui.

Pentru că nu poseda permis de conducere şi se chinuia să lege cuvintele din cauza stării evidente de ebrietate în care se afla, tânărul a fost „condus” la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. Oamenii legii au descoperit, în urma verificărilor efectuate, că autoturismul Dacia 1310 a fost furat din faţa locuinţei lui Cornel T., din Sâmbăteni.
De asemenea, în aceeaşi noapte, tânărul a spart alte trei autoturisme parcate pe raza localităţii Sâmbăteni, sustrăgând mai multe bunuri.
„Severin Andrei a fost prezentat de către poliţişti, cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, Judecătoriei Lipova, pe numele acestuia fiind emis un mandat de arestare preventivă de 30 zile”, a declarat inspector principal Camelia Tuduce, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei Arad.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca_Barbura ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro