Stire

Regele Mihai a ?mpărţit cadouri oamenilor nevoiaşi

23.12.2008 ⋅ 0 comentarii

În apropierea Sfintelor Sărbători, când pentru mulţi masa tradiţională de Crăciun este doar un vis, Majestatea Sa, Regele Mihai a făcut şi în acest an, gesturi de caritate în satele din zona Săvârşinului.


Duminică, familia regală a fost într-un supermarket din oraş, deschis recent, unde a făcut cumpărături pentru cei care, din nefericire, trăiesc, chiar şi de sărbători, într-o sărăcie lucie. Majestăţile şi Alteţele Lor Regale au făcut pachete cu alimente pentru zeci de familii nevoiaşe din împrejurimile reşedinţei de la Săvârşin.


Pe mulţi, surpriza i-a copleşit. Nu se aşteptau să le deschidă cineva uşa pentru a-i ajuta, cu atât mai puţin... un rege.


„Am fost foarte şocată să îl văd pe rege la poarta mea. Nu l-am văzut niciodată în realitate, decât pe la televizor, sau pur şi simplu am auzit vorbindu-se de el. Nimeni nu ne-a întins niciodată vreo mână de ajutor, nici măcar în preajma sărbătorilor, care pentru noi sunt mai sărace. Nu ne descurcăm cu banii şi avem şi copii. E greu... Nu avem cum să mulţumim regelui pentru cadourile pe care ne le-a adus”, a povestit cu ochii în lacrimi o localnică de pe Valea Troaşului.
Majestatea Sa a colindat gospodăriile sătenilor mai săraci cu maşina plină de cadouri, timp de câteva ore.

Oamenii sărmani au fost mai mult decât copleşiţi de gestul umanitar şi de buna credinţă al Majestăţii Sale.
Familia Regala îşi va petrece Crăciunul la Castelul de la Săvârşin, unde familia Regală va primi şi colindători, care au început deja să se anunţe.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca_Barbura ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro