Stire

Nici un permis reţinut pentru alcool

29.12.2008 ⋅ 0 comentarii

Dacă în anii precendenţii mai mulţi arădeni au rămas fără permis de conducere chiar în zilele de Crăciun, după ce s-au urcat în stare de ebrietate la volan, în acest an nici un permis nu a fost reţinut de rutierişti pentru această infracţiune.


Poliţiştii din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Arad s-au aflat la datorie pe străzile din oraş în zilele de sărbătoare, pentru a preveni posibilele accidente şi pentru a asigura cetăţenii că, în cazul unor abateri, vor lua imediat măsurile necesare. Însă, cu toate aceste măsuri de siguranţă, se pare că arădenii şi-au învăţat lecţia. Astfel, doar zece permise de conducere au fost reţinute în aceste zile şi nici unul pentru alcool, ci pentru neacordare de prioritate. Pentru cei câţiva care s-au mai abătut de la reguli, poliţiştii au împărţit doar avertismente, fără a aplica puncte de penalizare.

Din fericire, în oraş nu au existat decât tamponări uşoare, 35 la număr, care s-au soldat doar cu pagube materiale. „O situaţie îmbucurătoare în acest an, când  conducătorii auto au înţeles să fie moderaţi în ceea ce priveşte consumul de alcool  la volan. De altfel, valorile de trafic au fost reduse”, a decla- rat Răzvan Meszar, subinspector    în cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Arad.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca_Barbura ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro