Stire

Revelionul ?halatelor albe?

30.12.2008 ⋅ 0 comentarii

Noaptea de Revelion este un bun prilej de distracţie şi pentru managerii şi directorii spitalelor din municipiul şi judeţul Arad. Fie că aleg ca noaptea dintre ani să şi-o petreacă alături de familie, fie că stau în jurul prietenilor, în cea mai mare parte, managerii spitalelor şi-au întocmit deja un plan pentru Revelion. Cu toate acestea, mai există persoane din domeniul sănătăţii care încă nu s-au hotărât. Există şi o categorie aparte, care va intra în noul an desfăşurând... şedinţe.


Dr. Teodora Olariu, managerul Spitalului Municipal Arad, va face o excursie de două zile până la Moneasa. „Revelionul îl voi petrece alături de familie şi de nişte prieteni la hotelul Moneasa din localitate. Ne vom plimba, vom dansa, vom spune glume şi cel mai important, ne vom relaxa. A fost un an foarte greu, iar cel care vine se anunţă şi mai greu“, ne spune dr. Olariu. Pentru noul an, managerul Spitalului Municipal îşi doreşte ca „să realizez toate proiectele pe care mi le-am propus. Avem visuri mari pentru noul an în ceea ce priveşte spitalul. Avem experienţă, ne-am rodat şi îmi doresc să intrăm în forţă în anul care vine“. Dr. Adrian Popa, managerul Spitalului Matern a ales ca locaţie pentru noaptea de Revelion un restaurant autohton. „Voi petrece alături de soţia mea şi de câţiva prieteni. Nu sunt eu un mare dansator, dar sper să ţin ritmul. De la noul an îmi doresc să fim sănătoşi pentru că restul vine de la sine. De asemenea, îmi mai doresc să trecem cât mai uşor prin criza ce vine“, ne spune dr. Popa. Tot în Arad, însă, la restaurantul unui hotel, îşi va petrece Revelionul şi dr. Mirandolina Prişcă, managerul Spitalului Judeţean Arad. „Voi fi în Arad deoarece nu pot să mă îndepărtez prea mult de Arad şi de spital, mai ales în perioada sărbătorilor. Pentru noul an am foarte multe proiecte atât pe plan personal, cât şi profesional. Sunt însă o persoană perseverentă şi sunt convinsă că voi reuşi să le duc la bun sfârşit“, ne asigură managerul Spitalului Judeţean.
Indecişii
Dr. Monica Puticiu, directoarea Unităţii Primire Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Arad, a părut foarte încurcată de întrebarea noastră referitor la locul unde îşi va petrece Revelionul. „Cred că voi fi singura care va apărea în ziar că nu ştiu unde îmi voi petrece Revelionul. Stai să mă gândesc... Nu ştiu, chiar nu ştiu. Nu am stabilit încă, dar probabil că-l voi petrece alături de familie“, susţine dr. Monica Puticiu. Şi pentru a nu fi singura indecisă, dr. Liviu Chiţu, directorul medical al Spitalului Judeţean ne-a declarat: „Nu mi-am făcut planuri încă, trebuie să recunosc. Probabil voi ieşi undeva, dar încă nu ştiu“. În schimb, dr. Roberto Schill, directorul Serviciului de Ambulanţă, este foarte hotărât: „Noaptea dintre ani o voi petrece înconjurat de prieteni, la cineva acasă. Vom asculta muzică, vom dansa şi ne vom bucura de anul care vine“.

Judeţul
Dr. Constantin Ionescu, managerul Spitalului din Ineu se pare că va începe anul cu o... cură. „Am o toxiinfecţie alimentară şi mă simt foarte rău. Sunt la cură, aşa că voi petrece de Anul Nou acasă. Acest Revelion va fi unul ratat“, se plânge managerul. Tot în familie îşi va petrece noaptea de Anul Nou şi managerul spitalului din Gurahonţ, dr. Mircea Halic. „Nu voi ieşi niciunde, voi sărbători acasă alături de familie. Sunt bolnav, pe deasupra mai am şi o vârstă“, spune acesta. Pe de altă parte, dr. Mărioara Nicoară, managerul spitalului din Sântana, nu va sta acasă: „Cu familia şi cu un grup de prieteni ne vom deplasa la un restaurant din Arad, unde vom dansa şi vom petrece“.

Şedinţe în noaptea de Revelion

Gabriela Ţârle, directoarea Autorităţii de Sănătate Publică Arad, îşi va petrece cel mai probabil noaptea dintre ani în... şedinţe. Asta deoarece de fiecare dată când am contactat-o, ne-a răspuns că nu poate vorbi cu noi fiind în şedinţe.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Adrian_Cotuna ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro