Stire

CJA are plan de afaceri pentru Compania de Transport

30.12.2008 ⋅ 0 comentarii

Planul de afaceri multianual pentru Compania de Transport Public S.A., întocmit de către Consiliul Judeţean Arad, a fost avizat de către consilierii judeţeni în cadrul şedinţei extraordinare de ieri.


În referatul ataşat se arată faptul că prin implementarea proiectului pentru obiectivul „România: Municipiul Arad – Implementare suport consultanţă pentru programul de îmbunătăţire a transportului public” se urmăreşte îmbunătăţirea nivelului serviciilor de transport public prin mobilizarea experienţei şi resurselor sectorului privat, în vederea sprijinirii activităţii de reorganizare a CTP Arad şi a asigurării eficienţei şi accesului la servicii, în cea mai mare măsură posibilă.


În conformitate cu  prevederile din Contractul de Credit din data de 22 iunie 2005, încheiat între Municipiul Arad şi Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare  (Contractul de Credit BERD), până la data de 31 decembrie 2008, Municipiul şi Judeţul au obligaţia de a întocmi un plan de afaceri multianual cu privire la CTP Arad. Această obligaţie decurge din faptul că Judeţul, alături de Municipiul Arad, este acţionar principal la S.C. Compania de Transport Public S.A. Arad.
Planul de afaceri pentru CTP, prezentat în 74 de pagini, conţine analize economice, previzionări ale numărului călătorilor pentru anii viitori, dar şi soluţii pentru atragerea resurselor de venit şi pentru îmbunătăţirea activităţilor de promovare.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Nadia_Bodran ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro