Stire

Poliţiştii continuă să confişte petarde v?ndute ilegal

30.12.2008 ⋅ 0 comentarii

Poliţiştii arădeni continuă acţiunile legate de depistarea persoanelor care comercializează petarde şi artificii ilegal. Astfel, pe lângă miile de obiecte pirotehnice confiscate de oamenii legii în ajunul Crăciunului din Piaţa Mihai Viteazul, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Toxice au descoperit mai mulţi comercianţi care se pare că nu au înţeles să respecte legea şi au continuat comercializarea de obiecte pirotehnice pe piaţă.


Laioş G. şi Susana G. se aflau în Piaţa Obor când au fost descoperiţi de poliţiştii chiar în momentul în care transportau aproape 80 de cutii cu artificii şi petarde.
„Conform legislaţiei în vigoare, poliţiştii le-au întocmit celor doi dosare de cercetare penală. Obiectele artizanale şi de distracţie pe bază de amestecuri pirotehnice găsite asupra acestora au fost ridicate în vederea confiscării. Valoarea totală a petardelor şi artificiilor depistate este de aproximativ 900 de lei. Poliţiştii vor continua zilnic acţiunile de prevenire şi combatere a comercializării produselor pirotehnice interzise de lege, atât în municipiu cât şi în judeţ”, a declarat inspector principal Camelia Tuduce, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei Arad.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca_Barbura ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro