Stire

?Zaiafet acum, lăutari duium?

31.12.2008 ⋅ 0 comentarii

Aşa cum am mai spus anul acesta vom petrece în familie de revelion. Cel puţin aşa sună propunerea făcută de Casa de Cultură a Municipiului Arad. După doi ani în care am benchetuit alături de Dieter Bohlen, ex – Modern Talking şi Bonnie Taylor, organizatorii petrecerii de revelion de anul acesta din Piaţa Primăriei s-au gândit la o festivitate în stil autohton, cu formaţia Pacifica şi invitaţii săi.


Programul serii de Revelion 2009 va începe la 21,30. Vor fi şi lăutari, duium, cu siguranţă. Prima care va urca pe scenă va fi Biu, fosta solistă a formaţiei Mandinga. Vor urma Virgil Iuga, Cargo, Mircea Baniciu şi Pacifica. Arădenii de la Pacifica vor asigura acompaniamentul lui Mircea Baniciu, dar vor interpreta şi piese din repertoriul prorpiu, unele dintre ele preluate de la Compact. Le aducem la cunoştinţă celor care încă n-au aflat că în prezent Leo Iorga, fostul solist al fomaţiei Compact evoluează alături de arădenii de la Pacifica. Astfel că piese precum „O altă tăcere”, „După ani şi ani”, „Trenul pierdut” vor răsuna în această seară în Piaţa Primăriei.
Atenţie! Seara nu se va încheia cu focurile de artificii de la ora 24. Teo Boar, Pacifica şi invitaţii lor vă pregătesc o surpriză!

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Cristina_Lazurca ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro