Stire

Apa potabilă şi serviciile de canalizare se scumpesc din nou

31.12.2008 ⋅ 0 comentarii

Tarifele pentru serviciile de apă potabilă, industrială, canalizare şi epurare vor creşte din nou. Consilierii judeţeni au aprobat, în unanimitate, în cadrul şedinţei extraordinare de ieri, proiectul de hotărâre privind noile preţuri ce vor fi practicate de Compania de Apă.

Astfel, pentru apa potabilă, în municipiul Arad şi în localităţile din judeţ în care Compania de Apă este operator – cu excepţia localităţilor: Lipova, Nădlac, Pecica, Sântana, Curtici, Lipovam – tarifele vor fi: 2,51 lei, pentru populaţie, şi 2,11 lei, pentru restul utilizatorilor. La canalizare, epurare mecanică şi biologică, în municipiul Arad, exclusiv zona industrială Vest din municipiul Arad şi localitatea Moneasa, preţul propus pentru populaţie este 2,21 lei, iar pentru restul utilizatorilor – 1,86 lei. Pentru canalizarea mecanică, tariful va fi de 1,04 lei, pentru populaţie, şi 0,87 lei, pentru restul utilizatorilor. Apa industrială pentru SC Termoelectrica SA va costa    1,88 lei.

Preţul la apa potabilă şi tarifele de canalizare – epurare pentru populaţie conţin TVA în cotă de 19 la sută, conform Legii 571/2003 privind Codul Fiscal, cu modificările şi completările ulterioare. Preţul la  apa potabilă şi tarifele la canalizare-epurare pentru rest utilizatori nu conţin TVA.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Nadia_Bodran ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro