Stire

Senatorul Igaş şi-a luat ?n serios rolul de lider

05.01.2009 ⋅ 0 comentarii

Senatorul Constantin Traian Igaş şi-a luat în serios rolul de lider al grupului parlamentar PD-L din Senat. Una dintre primele sale măsuri a fost aceea de a solicita şi primi pentru grupul parlamentar cel mai numeros din Senat un spaţiu mai potrivit.

Este de fapt vorba despre fostul sediu al grupului parlamentar liberal. „Am reuşit să conving conducerea Biroului Permanent al Senatului să ne aloce acest spaţiu unde se va muta întreg staff-ul grupului nostru”, ne-a declarat senatorul Igaş. El a mai obţinut şi mărirea schemei de personal a grupului dar şi a numărului de autoturisme, de la 3 la 5. „Undeva la mijlocul lunii ianuarie doresc să organizez o întâlnire la Predeal cu toţi senatorii noştri, pentru socializare. Am stabilit locaţia şi în zilele următoare vom pune la punct toate detaliile”, a mai spus Igaş.
Postura de lider de grup îl va face pe Constantin Traian Igaş să se apuce de lucru mai repede decât alţi senatori. Primii care îşi vor începe activitatea vor fi deputaţii şi senatorii din comisiile de buget, alături de care vor fi şi liderii de grupuri. În altă ordine de idei, senatorul Igaş, preşedinte al Comisiei de Regulament din Senat, a reuşit să obţină un spaţiu pentru activitatea acestei comisii care în mandatul trecut nu a avut un spaţiu propriu.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Sorin_Trocan ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro