Stire

Două persoane decedate ?n accident ?n primele zile ale anului

05.01.2009 ⋅ 0 comentarii

A doua zi din anul în care tocmai am păşit a fost una neagră, două persoane pierzându-şi viaţa într-un grav accident de maşină petrecut la ieşirea din Arad înspre Oradea.


Şoferul unui Opel, cu numere de Bucureşti, a încercat să efectueze un viraj la stânga, ignorând marcajul linii continue care interzicea acest lucru. Pentru că nu s-a asigurat, s-a izbit de un autoturism Renaul, care circula regulamentar din sens opus. Conducătorul auto din Opel, împreună cu soţia sa, de 35 de ani, au decedat pe loc, iar ceilalţi doi pasageri ai autoturismului Renault au fost transportaţi în stare gravă la Spitalul Clinic Judeţean Arad.
Deşi echipajul SMURD şi două ambulanţe au fost imediat prezente la locul accidentului, cei doi soţi au fost găsiţi fără suflare, printre fiarele contorsionate ale maşinii, de unde au fost scoşi cu ajutorul echipei de descarcerare. Ei au lăsat acum în urmă, doi copii, unul de doar patru anişori, iar celălalt de şase.
Poliţiştii continuă cercetările pentru a afla cu exactitate cele întâmplate şi pentru a stabili cauzele producerii accidentului.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca_Barbura ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro