Stire

Primul copil al anului este băiat

05.01.2009 ⋅ 0 comentarii

Anul 2009 se pare că va fi un an binecuvântat şi ...îmbelşugat. Nu mai puţin de 11 copii s-au născut în prima zi a anului. Mai mult, primul născut a fost un băieţel, urmat de doi gemeni, de asemenea de sex masculin. Andrei Yanis Lazăr este numele primului născut în anul 2009.

Copilul s-a născut la ora 01.30. Cântărea puţin peste trei kilograme şi avea 51 de centimetri. Naşterea a fost normală, copilul primind nota Abgar 9, ceea ce înseamnă că este perfect sănătos. Mariana Lazăr, mama bebeluşului, are 21 de ani, este din Vinga şi se află la prima sarcină. „E foarte frumos să fii mămică, e cel mai minunat lucru, dar este foarte greu să naşti. Miercuri seara la ora 19.00 am fost internată şi la 01.30 am născut. Revelionul l-am petrecut născând. A fost alături de mine şi soţul meu. Săracul nu mai ştia ce să facă. Tot după mine era să mă ţină în braţe. Am fost foarte bucuroşi că e băieţel. Fetele te chinuie mai mult“, ne spune fericita mămică. Ea este căsătorită de patru luni, iar tatăl copilului are 26 de ani, fiind taximetrist. Copilul era foarte cuminte aşteptând însă cu nerăbdare să mănânce de la sânul mamei sale.
Primii gemeni ai anului
Georgiana Bozgan este prima mămică din acest an care a dat naştere unor gemeni. Are 24 de ani şi este din localitatea Grăniceri. Copiii se numesc Alexandru, născut la ora 10.50 şi Daniel, care a văzut lumina zilei 15 minute mai târziu. „Mai am doi copii acasă: o fetiţă de cinci ani şi un băiat de aproape trei anişori. Şi eu şi tatăl lor ne-am bucurat de venirea celor doi gemeni pe lume. Nu ne ajută nimeni, dar sperăm să ne putem întreţine. Naşterea a fost destul de dificilă, dar acum totul este în regulă“, ne spune Georgiana.
Alături de cei trei, s-au mai născut în aceeaşi zi a anului şi următorii copilaşi: Teodor Cosmin Miloş, Iuliana Ana Ligia Puleac, Marius Ionuţ Drila, Iosif Gabriel Dediu, Antonio Marco Frumuşelu, Gheorghe Alexandru Covaciu, Cristina Ioana Danci şi Florina Nicoleta Rumuna.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Adrian_Cotuna ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro