Stire

O femeie a ajuns la spital ?mpuşcată

06.01.2009 ⋅ 0 comentarii

În primele zile ale noului an, o femeie de 33 de ani din Nădlac s-a prezentat la Unitatea Primire Urgenţe din cadrul Spitalului Clinic Judeţean Arad cu o plagă înjunghiată lângă piept. Femeia, Marinela-Carmen P., se afla în vizită cu concubinul ei, Pavel N., de 39 de ani, la fratele acestuia. După câteva ore de discuţii, concubinul a condus-o pe victimă într-una dintre camerele locuinţei, pentru a-i arăta acesteia arma pe care fratele său tocmai şi-a achiziţionat-o. Din neatenţie şi datorită faptului că nu ştia să manevreze arma, a apăsat trăgaciul.


„Intenţionând să arate victimei arma pe care o deţinea legal, acesta a luat de lângă dulapul din bucătărie o armă de tir sportiv cu aer comprimat (neletală), cal. 4,5 mm, marca „Hatsan Companz”, iar din neatenţie a apăsat pe trăgaciul armei, care era încărcată, provocându-i acesteia o plagă în zona pieptului, în partea dreaptă, prin împuşcare cu alice. Cercetările au stabilit că arma aparţine lui N. Ioan (fratele concubinului victimei) fiind cumpărată în urmă cu aproximativ 30 de zile din Cehia, fără a fi declarată autorităţilor de frontieră şi fără a fi autorizată”, a declarat inspector principal Camelia Tuduce, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei Arad.
Imediat după ce femeia a fost transportată la Unitatea de Primire Urgenţe şi după ce i-au fost acordate primele îngrijiri medicale, medicul de gardă a anunţat Poliţia pentru a afla cu exactitate circumstanţele în care s-a produs tristul incident.
La finalul cercetărilor, poliţiştii au întocmit un dosar penal lui Ioan N. pentru deţinere de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, fără drept, şi concubinului victimei, Pavel N., pentru uz de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, fără drept. Poliţiştii continuă cercetările pentru clarificarea tuturor împrejurărilor în care s-a comis fapta.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca_Barbura ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro