Stire

Şi-a ?nfipt un tub de spray... ?n anus

06.01.2009 ⋅ 0 comentarii

Medicii de la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Arad au rămas şocaţi când o arădeancă a cerut ajutor pentru scoaterea unui tub de spray pe care şi l-a introdus în anus.


Femeia, de 38 de ani, se afla acasă, singură. Luată de val, ea a luat un tub de spray pentru a-şi provoca plăceri, însă din nefericire, spray-ul a alunecat în cavitatea anală. Stânjenită, însă fără altă şansă de reuşită, femeia a solicitat ajutorul medicilor.
Odată ajunsă la spital, personalul medical i-a făcut femeii o radiografie, după care doctorii au supus-o unei intervenţii chirurgicale pentru a extrage din anus tubul de spray. Întreaga operaţie a durat aproximativ o oră şi a decurs fără dificultăţi.
Incindentul petrecut zilele acestea este asemănător cu un altul petrecut tot la câteva zile după intrarea în anul 2007, când, un bărbat şi-a introdus,  din greşeală o sticlă de ketchup... în anus. Din cauza formei ciudate a sticlei, medicii  s-au chinuit mai bine de două ore pentru a scoate obiectul.
Tot în cursul anului 2007, la Unitatea de Primire Urgenţe din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad a ajuns o fe- tiţă de 12 ani care s-a jucat cu    un mini vibrator. Pentru că şi        l-a îndesat atât de puternic, părinţii, şocaţi, au transpor-      tat-o imediat la spital, unde cu ajutorul medicilor, obiectul a fost extras.
Deşi nu în fiecare zi se confruntă cu astfel de cazuri, medicii avertizează că asemenea practici se pot transforma din plăcere în coşmar şi recomandă tuturor amatorilor de senzaţii tari mai multă prudenţă în folosirea obiectelor.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca_Barbura ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro